Често задавани въпроси

Кога да изберем обемни букви от алуминий?

Обемните букви изработени от алуминий са с най-висока трайност. Те са издръжливи на атмосферните условия. Алуминият не корозира и дори след години изглеждат перфектно.

Кога е подходящ ефектът на задно светене на обемните букви?

Контражурното (задно) светене е много ефектно. Рекламата се монтира на разстояние от стената и по този начин светлината се разпръсква назад и свети като ореол.

Какви видове фолио има?

Мономерно фолио – подходящо е за надписи върху витрини, гладки повърхности или на места където няма да седи за дълъг период от време

Полимерно фолио – подходящо за дългосрочни приложения на открито върху равни повърхности и леки 2D кривини

Каст фолио – Представлява самозалепващо PVC фолио с голяма гъвкавост и изключителна издръжливост на атмосферни влияния. Използва се за брандирането на превозни средства, на места с дълбоки кривини и релефи, указателни табели предвидени за външна употреба.

Нужно ли е да се поставя каст ламинат върху напечатано каст фолио?

Не е задължително, но е препоръчително. Ламината предпазва печата от избледняване на цветовете на за по-дълъг период от време, а също така и от надраскване

Какви материали може да реже CNC фрезата?

CNC Рутер – фрезата може да реже или гравира или фрезова голямо разнообразие от материали като алуминий, плексиглас, ламарина, PVC, ПДЧ, МДФ, LZ, HPL, дърво, еталбонд и други.

С каква прецизност реже CNC фрезата?

Работната площи на машините са 1300/2500 мм са 2050/3050 мм, а дебелината на обработвания материал може да варира от 1мм до 120 мм. Прецизността на рязане и гравиране с точност до 0.0025 мм.