Брандиране на автомобили

Осигурете си високоефективна реклама с първокласно брандиране на автомобили от ЮАРИ ДИЗАЙН. Компанията предлага цялостно облепяне на МПС-та, както и частично брандиране с напечатана визия или плотерно изрязано фолио. За да бъде ефектът дълготраен и устойчив, ние извършваме брандиране на коли с най-висок клас каст ламинат, PVC Cast фолио и перфофолио. Използването на висококачествено фолио гарантира издръжливост на всякакви атмосферни влияния – дъжд, сняг, UV и слънчеви лъчи. То не избелява, не се отлепва и неизменно привлича вниманието.

брандиране на автомобили, брандиране на коли

Брандиране на автомобили – по-добрата реклама

Професионалното брандиране на автомобили е един от най-икономичните и популярни методи за ефикасна реклама на Вашата компания. Най-важното условие тя да бъде сполучлива обаче е добрата изработка на визията и начинът на залепване на фолиото върху повърхността на автомобила. Ние използваме каст фолио, чиято най-съществена характеристика е еластичността, която позволява съвършено покриване на кривините на колата.

Брандиране на коли с поглед към детайлите

За да сме сигурни, че ще получите точно това, което желаете, ние от ЮАРИ ДИЗАЙН предлагаме комплексна услуга – от взимането на размери на превозното средство, до проектиране на дизайна и тестването му върху снимка на автомобила, до отпечатване и изрязване на фолиото, което после професионално облепяме на превозното средство. За да добиете представа за работата ни по брандиране на коли, може да разгледате богатото ни портфолио от готови проекти. Там ще откриете над 30 леки автомобили, бусове, тежкотоварни камиони и машини, които имат нова и ефектна визия, благодарение на нашите усилия. Довериха ни се най-успешните компании в България – присъединете се към тях!