За Юари Дизайн

ЮАРИ Дизайн ООД е българска компания създадена през 1998 година.  Благодарение на своята упоритост, придобитата с времето специализация, техника и екип от професионалисти, работещи в областта на рекламното обслужване повече от 20 години ние предлагаме широк спектър от висококачествени рекламни услуги и осигуряваме пълно рекламно обслужване. Професионализмът на нашите специалисти позволява реализирането на нестандартни проекти.

Мисия

Ние предлагаме всичко от което се нуждае вашата реклама. Започваме със среща с цел  запознаване с вижданията на клиента. След което се прави оглед на обекта и се взимат размери. Следва изготвянето на дизайнерски проект визуализиращ крайната цел. С това приключва първия етап. След него се преминава към изработка и монтаж. Третият етап е извършването на гаранционно и следгаранционно обслужване.

С нашите умения, способни кадри производствена база можем да гарантираме една добре свършена работа. Целта на рекламите които изработваме и монтираме е  да придадат отлично впечатление за нашите клиенти като надеждни фирми, партньори и търговски марки. За нас доволните клиенти са нашата визитна картичка.

Ценности

  • Отговорност и професионализъм
  • Модерен дизайн и креативност
  • Изработване на рекламни изделия с високо качество и гаранции до 5 години
  • Използване на материали с гарантирано качество и сертификати
  • Кратък срок на изпълнение